Moj račun

Eko sklad

Dejavnost Eko sklada

Eko sklad se zaveda pomembne in odgovorne naloge, da pomaga pri aktivnostih, ki so povezane z varstvom narave. Dosedanje izkušnje in primere dobre prakse želimo še nadgraditi z novimi dognanji in ukrepi, ki izboljšujejo stanje okolja. Prehod na obnovljive vire energije, učinkovita raba energije, ravnanje z odpadki, odpadnimi vodami, trajna mobilnost in ozaveščanje javnosti predstavljajo izziv zaposlenim. Vsaka uspešno izpeljana zgodba izkazuje našo odgovornost do varovanja okolja, prinaša ugodne finančne posledice, kot tudi izboljšano kakovost bivanja za vse nas.

V ta sklop spada tudi brezplačno svetovanje za občane v energetskih svetovalnih pisarnah po celi Sloveniji.

Vabim vas, da pogledate našo spletno stran, morda boste na njej našli pomoč pri rešitvi svoje naložbe, ki ima tudi okoljsko komponento.

Vse informacije na www.ekosklad.si

 

Brezplačno energetsko svetovanje 

Kot občani se lahko v izbrani lokalni pisarni naročite tudi na brezplačno energetsko svetovanje v okviru mreže ENSVET, ki nudi individualno in neodvisno energetsko svetovanje ter informacijske izobraževalne in ozaveščevalne aktivnosti občanom v lokalnem okolju.

V pisarnah mreže ENSVET delujejo usposobljeni neodvisni energetski svetovalci. Z brezplačnimi nasveti in razgovori pomagajo pri izboru, načrtovanju in uresničevanju investicijskih ukrepov učinkovite rabe energije in rabe obnovljivih virov v stanovanjskih stavbah. Svetovanje povečuje energetsko ozaveščenost občanov, povečuje prihranke energije in zmanjšuje emisije toplogrednih plinov in s tem olajšuje uresničevanje nekaterih ukrepov in programov energetske politike.

Svetovanje po e-pošti


V svetovalni pisarni dobite obširnejše in celovitejše individualno svetovanje. Navadno se ob širokih temah, kot so celovita obnova, menjava ogrevanja ipd., med pogovorom in novimi infromacijami porajajo dodatna vprašanja.


Za krajša vprašanja in točno definirana vprašanja ter splošne vsebine javnih pozivov ipd. pa je možno dobiti nasvet tudi po elektronski pošti.
V svojem elektronskem sporočilu podrobno opišite:

  • energetsko situacijo (način ogrevanja, starost stavbe, število stanovalcev, tip goriva ipd.);
  • problem ali dilemo za vašo obstoječo stanovanjsko stavbo ali za planirano novogradnjo;
  • zastavite konkretno vprašanje;
  • v kolikor želite svetovanje z izbranim energetskim svetovalcem, ki ste ga npr. spoznali na predavanju ali ob prebiranju člankov, nam to prav tako navedite v sporočilu;
  • navedite tudi vaše osebne podatke (ime in priimek, naslov, kontaktni telefon).

Vprašanje bomo poslali vam najbližjemu ali pa za temo vprašanja specializiranemu energetskemu svetovalcu.


Vaši osebni podatki so potrebni predvsem za nadaljnje svetovanje, v nadaljevanju pa tudi za naše evidentiranje vprašanj in odgovorov. Zbrani osebni in ostali podatki bodo uporabljani za potrebe poročanja v ENSVET, skladno z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Pripravljeno vsebino pošljite na elektronski naslov ensvet@ekosklad.si.

 

Energetska svetovalna pisarna Celje


Naslov: Smrekarjeva 1, 3000 Celje

Svetovalci:

Nikolaj TORKAR, vodja pisarne
tel. naročanje 041 663 395
vsak delovni dan od 8.00 do 12.00


Drago CVRTILA, svetovalec
041 402 995


Franc ŠPORN, svetovalec
040 325 552

Svetovanje: po predhodnem dogovoru, vsak torek od 16.00 do 18.00

 

 

Naslov

Energetika Celje,

Smrekarjeva ulica 1

3000 CELJE

(03) 425 33 00

info@energetika-ce.si

(03) 425 33 60

Uradne ure

ponedeljek, sreda, petek:

od 8:00 do 10:00 h in

od 11:00 do 14:00 h.

sreda:

od 8:00 do 10:00 h in

od 11:00 do 17:00 h.

Naslov

Mestna blagajna,

Trg celjskih knezov 9

3000 CELJE

(03) 425 33 00

info@energetika-ce.si

(03) 425 33 60

Uradne ure

ponedeljek, tor, čet:

od 8:00 do 11 h in od 12 do 14.30

petek:

od 8:00 do 12:30 h.

sreda:

od 8:00 do 11 h in od 12 do 16.30

Naslov

Toplarna Celje

Kotna ulica 10

3000 CELJE

Vprašajte nas
© 2018 Energetika Celje  |  Politika zasebnosti | Produkcija: RELIDEA

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".